УКРАЇНСЬКІ ВІЙСЬКОВІ ОТРИМАЛИ ПАРТІЮ ВЕЛИКОГАБАРИТНИХ ВАНТАЖІВОК ДЛЯ ТРАНСПОРТУВАННЯ БОЄПРИПАСІВ

У Києві волонтерські організації передали військовослужбовцям партію великогабаритних вантажівок. Ці машини призначенні для посилення ефективності в питаннях транспортування боєприпасів, озброєння та військової техніки, яку постачають Україні західні партнери.

Про це 7 червня ц.р. повідомив портал Арміяinform.

Техніка була передана військовим на чолі з начальником Центрального управління забезпечення військової техніки Озброєння Командування Сил логістики Збройних Сил України Андрієм Бурʼяном.

«Такі вантажівки вкрай необхідні ЗСУ для виконання бойових завдань. Найголовніша функція цих автомобілів — це перевезення військової техніки, озброєння та боєприпасів. Тому наявність цих авто пришвидшить та покращить роботу наших військових на фронті», — розповіі заступник командира підполковник Віталій Палійчук.

У рамках ініціативи 6 одиниць вантажної техніки виробництва MAN SEА, Volvo Group, Scania та DAMM направлять до однієї з військових частин ЗС України. Перші 4 вантажівки благодійники передали безпосередньо на заході, а ще дві їдуть до України. Водночас одна із цих вантажівок тимчасово поїде на Херсонщину з гуманітарною допомогою.

Поделиться публикацией