УКРАЇНА І НАТО СХВАЛИЛИ ОНОВЛЕНУ ДОРОЖНЮ КАРТУ З ОБОРОННО-ТЕХНІЧНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА

 

Київ продемонстрував іноземним партнерам напрацювання підприємств військово-промислового комплексу. На засіданні спільної робочої групи Україна – НАТО з оборонно-технічного співробітництва сторони підбили підсумки співробітництва в оборонно-технічній сфері та узгодили подальші кроки.

 

 

Як повідомив представник української делегації, заступник міністра оборони України Ігор Павловський, особливу увагу приділили питанню технічної сумісності Збройних сил України з підрозділами країн-членів НАТО.

 

Також сторони погодили і схвалили оновлену дорожню карту Україна – НАТО з оборонно-технічного співробітництва.

 

Українська сторона продемонструвала іноземним партнерам напрацювання підприємств військово-промислового комплексу, в тому числі новинки в галузі автоматизованих систем управління військами, телекомунікаційних пристроїв і літакобудування.

 

Як зазначив помічник секретаря НАТО з оборонних інвестицій Каміль Гранд, Україна добре впоралася з виконанням заходів оборонно-технічного співробітництва в рамках комплексного пакету допомоги. Також він високо оцінив проведення реформ щодо впровадження технічних стандартів у сфері оборони і реалізацію трастових фондів НАТО.

Поделиться публикацией