ДК «УКРОБОРОНПРОМ» ЗАЦІКАВЛЕНИЙ У ЗБІЛЬШЕННІ ДЕРЖОБОРОНЗАМОВЛЕННЯ – БУКІН

Держоборонзамовлення можна назвати системними. Експорт не забезпечує постійне завантаження підприємства. Складно при цьому планувати виробничі цикли. Відповідно, виникає плинність кадрів, інші моменти, які ускладнюють виробничий цикл. Тому ми зацікавлені у збільшенні держоборонзамовлення. Таку інформацію повідомив генеральний директор ДК «Уркоборонпром» Павло Букін в інтерв’ю Obozrevatel 17 травня ц.р.
Зокрема він заявив, що зміщення потихеньку відбувається. «Держзамовлення у нас є, незалежно від економічної складової, пріоритетним. Ми розмовляли з підприємствами спецприладобудування з кластера РЛС і ППО. Держава приділяє більше уваги цим питанням. І по темі ППО спостерігаємо збільшення внутрішнього замовлення, що, звичайно ж, є позитивним»,- повідомив генеральний директор держконцерну.
Також П.Букін додав, що коли маєш справу із внутрішнім замовленням, то бачиш споживача.
«Я навіть не згадую про фактор державної безпеки. Але якщо говорити економічними категоріями, то ти бачиш замовника. Ти розумієш, що це замовлення стабільне, фінансування буде. Якщо говорити про експорт, то… Є такий вираз – “вовка ноги годують”»,- підсумував він.

Поделиться публикацией