СБУ ОПРИЛЮДНИЛА ЛИСТУВАННЯ СОЛДАТА РФ: «НЕ ПРИВЕТСТВУЮТ, А КИДАЮТСЯ ПОД ТЕХНИКУ»

СБУ оприлюднила скрін листування із телефону вбитого російського загарбника, який писав своїй матері, що він в Україні та тут триває справжня війна, на якій росіяни розстрілюють навіть мирних жителів.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє в Телеграмі.

«Реальне фото з телефону вбитого окупанта. Не встиг здатися в полон. Але в інших загарбників поки що є шанс врятувати свої життя», — зазначили у спецслужбі.

У цій переписці росіянин писав матері, що він вже перебуває не на навчаннях на території окупованого Криму, а в Україні, де справжня війна і вони стріляють по всіх, навіть по мирних жителях.

«По всем подряд… Мне страшно… Нам сказали, что они нас будут приветствовать, а они кидаются под нашу технику, не дают проехать. Называют нас фашистами. Мама, мне очень тяжело», — йдеться в повідомленні загарбника до своєї матері.

 

https://t.me/SBUkr/3763

 

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. За останню добу українські військові відстояли Київ, Чернігів, Маріуполь і Харків.

За даними Генштабу ЗСУ, Росія за чотири дні війни втратила 5300 військових.

 

Поделиться публикацией