РФ ПЕРЕДАЛА ХАМАСУ ЗАХОПЛЕНУ В УКРАЇНІ ТРОФЕЙНУ ТЕХНІКУ, АБИ ПОШИРИТИ НАРАТИВ ПРО ПРОДАЖ ІНОЗЕМНОЇ ЗБРОЇ УКРАЇНОЮ – ГУР

Російські спецслужби проводять кампанію з дискредитації України на Близькому Сході, використовуючи напад терористів ХАМАСу на Державу Ізраїль для масштабної провокації.

Про це 9 жовтня ц.р. повідомив Укрінформ, посилаючись на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначає розвідка, російське ГРУ вже передало ХАМАСу захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю, виготовлену в США та державах Європейського Союзу.

Наступним, за планом росіян, кроком мають стати фейкові звинувачення українських військових у буцімто продажу західної зброї для терористів на регулярній основі.

У межах кремлівської дезінформаційної кампанії ці фейки мають лягти в основу низки «викривальних публікацій» і «розслідувань» у західних ЗМІ, наголошують у ГУР.

Для переконливості російські спецслужби мають намір використати відповідні коментарі зрадника з української прикордонної служби старшого лейтенанта Руслана Сирового, який нещодавно втік до Москви.

Чергова провокація ворога націлена на дискредитацію Збройних сил України та повне припинення військової допомоги з боку західних партнерів, заявили в Головному управлінні розвідки.

Поделиться публикацией