РОСІЯ ЧЕРЕЗ ПРОБЛЕМИ З КОМПЛЕКТУВАННЯМ ЗС ПЕРЕКИДАТИМЕ В УКРАЇНУ ПІДРОЗДІЛИ ІЗ СИРІЇ

Росії ніким комплектувати армію, готується перекидання в Україну вояків із Сирії – військові ЗС РФ перебувають у Сирії з 2015 року.

Росія через значні втрати в Україні має проблеми з доукомплектуванням армії. Тому держава-агресор розглядає можливість перекидання російських військовослужбовців із Сирії в Україну. Про це заявив під час брифінгу 4 серпня заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов.

«У рамках доукомплектування російських окупаційних військ, розглядається можливість перекидання військовослужбовців Росії із Сирії на територію України», – заявив Громов.

Представник Генштабу ЗСУ також зазначив, що російське керівництво має намір змінити законодавство таким чином, щоб заборонити військовим звільнятися з лав збройних сил.

«Керівництво Росії намагається припинити відтік особового складу з армії і тому планує змінити законодавство та заборонити звільнятися з лав збройних сил», – зазначив він.

Крім того, за словами Громова, спостерігається низька активність цивільного населення з підписання контрактів на військову службу за контрактом. Він додав, що також існує істотний недобір курсантів до військових закладів вищої освіти.

Поделиться публикацией