РОСІЙСЬКІ ВІЙСЬКОВІ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ВИСОКОТОЧНІ ЗАСОБИ ПРОТИ ВІЙСЬКОВОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ — МІНОБОРОНИ РФ

Російські військові використовують високоточні засоби проти військової інфраструктури України.

Про це 24 лютого ц.р. повідомив портал «Інтерфакс-АВН», посилаючись на заяву в Міноборони РФ.

«Високоточними засобами поразки виводяться з ладу військова інфраструктура, об’єкти ППО, військові аеродроми, авіація Збройних сил України», — заявили у відомстві.

У заяві йдеться, що Збройні сили Росії жодних ракетних авіаційних чи артилерійських ударів по містах України не завдають. «Громадянському населенню нічого не загрожує», — заявили у Міноборони РФ.

Раніше у четвер президент РФ Володимир Путін заявив, що ухвалив рішення про проведення спеціальної військової операції у зв’язку із ситуацією на Донбасі.

«Мною прийнято рішення про проведення спеціальної військової операції. Її мета — захист людей, які протягом восьми років зазнають знущань, геноциду з боку київського режиму. І для цього ми прагнутимемо демілітаризації та денацифікації України. А також переказу суду тих, хто вчинив численні криваві злочини проти мирних жителів, зокрема й громадян Російської Федерації», — заявив Путін у зверненні до росіян.

«При цьому до наших планів не входить окупація українських територій. Ми нікому нічого не збираємось нав’язувати силою», — сказав Путін.

 

 

 

 

 

Поделиться публикацией