ПІДРОЗДІЛИ ГУР МО ВИСАДИЛИСЯ У КРИМУ

Підрозділи ГУР МО висадилися у Криму. Цілі операції досягнуті, втрат серед особового складу немає.

24 серпня близько 05:00 біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут у тимчасово анексованому Криму відбувся бій за участю плавзасобів та авіації. Також було чутно вибухи. Про це повідомляє видання «Крим.Реалії», посилаючись на джерела у розвідці.

ЗМІ нагадує, що у селі Маяк дислокується база 3-го радіотехнічного полку у складі радіотехнічних військ Повітряно-космічних сил РФ. Також на мисі розміщений радіолокаційний вузол РЛК «Небо-М» та РЛС «Каста-2Е2», а по периметру підготовлені позиції для ППО.

Згодом у ГУР МО підтвердили, що підрозділи української розвідки провели висадку на території Криму. За словами спікеру Андрія Юсова, спецоперація відбулася за взаємодії з військово-морським флотом. «Цілі досягнуто, втрат серед особового складу немає, — підсумував спікер ГУР МО у коментарі «Суспільному».- Продовжується спецоперація, всі деталі ми не розкриваємо, є втрати серед особового складу противника, а також серед сил та засобів. Інформація щодо кількості втрат уточнюється».

Нагадаємо, 23 серпня близько 10:00 поблизу села Оленівка на мисі Тарханкут у тимчасово окупованому Криму було знищено російську зенітно-ракетну систему великого і середнього радіусу дії С-400 «Тріумф». У ГУР МО наголосили, що це серйозно вплине на подальші події на окупованому півострові.

Поделиться публикацией