ПУТІН ЗАГНАВ СЕБЕ В ЦУГ ЦВАНГ, КОЖЕН НАСТУПНИЙ ХІД РОБИТЬ СТАНОВИЩЕ ГІРШИМ – А. ГЕРАЩЕНКО

Путін загнав себе в цуг цванг — це становище у шахах, коли будь-який наступний хід робить становище гравця лише гіршим.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України, один із засновників Українського Інституту Майбутнього Антон Геращенко.

«Путін загнав себе в цуг цванг. Намагаюся спрогнозувати подальші вчинки Путіна. Це важко, коли йдеться про самозакоханого психопата з ядерною кнопкою, який перейшов усі можливі червоні лінії. Проте я бачу такі сценарії», — зазначає Геращенко.

Розрахунок Путіна був – за три дні оточити Київ, взяти його штурмом чи змором, примусити владу до ганебної капітуляції.

«Українська Армія побригадно, побатальйонно мала складати зброю, викидаючи білий прапор. Захід, тремтячи від страху, жахаючись відключення газу посеред зими, сидіти мовчки і попискувати в ганчірочку. Український народ у страху та покірності мав мовчазно схилити голову перед кастою нових Господарів. Але вийшло навпаки! На 7 день підлої війни завдання по оточенню Києва не виконано і на 30%. Стратегічна ініціатива та раптовість втрачені повністю», — повідомив він.

На переконання А. Геращенко, Президент Зеленський замість втрати керованості, міцно тримає кермо влади і за тиждень домігся вступу до Європейського союзу. Ми ж всі розуміємо, що після вчорашнього голосування Європарламенту 98% голосів — залишилися лише формальності.

Поделиться публикацией