В КИЄВІ ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ БРОНЕАВТОМОБІЛЬ “ДОЗОР-Б” З ПОКРАЩЕНИМ БРОНЮВАННЯМ

Після майже року затишшя, на Київському бронетанковому заводі було продемонстровано модернізований бронеавтомобіль “Дозор-Б”.

Передає Національний Промисловий Портал, з посиланням на autoconsulting.com.

У День танкіста на Київському бронетанковому заводі пройшла виставка української бронетехніки. Серед зразків броньованих машин був продемонстрований модернізований “Дозор-Б”.

Весь рік йшли роботи по його доведенню і поліпшенню характеристик, внесення змін в конструкцію. Також, з урахуванням дослідної експлуатації в ЗСУ перших 10 машин, конструктори отримали інформацію про ті елементи, що потребували модернізації.

Однією з основних відмінностей у модернізованого “Дозора” стала покращена броня. Тепер “Дозор-Б” став краще захищений і здатний гарантовано витримувати обстріл з великокаліберної зброї. Навісні листи броні підсилили життєво важливі зони, а також десантний відсік.

Конструктори поки не розкривають нові характеристики “Дозор-Б” по стійкості, але дали зрозуміти, що навісне бронювання дало дуже позитивний ефект. Ведуться й інші роботи по підвищенню стійкості “Дозор-Б” до пострілів з РПГ і т. п.

Поделиться публикацией