ШЕПЕТІВСЬКИЙ РЕМОНТНИЙ ЗАВОД ПЕРЕДАВ ВІЙСЬКУ БІЛЯ 150 ОДИНИЦЬ АРТИЛЕРІЙСЬКОГО ОЗБРОЄННЯ

ДП «Шепетівський ремонтний завод» завершив 2017 рік 100% виконанням Державного оборонного замовлення, за яким українське військо отримало біля 150 одиниць артилерійського озброєння, повідомляє портал Military navigator.

У минулому році завод направив до Збройних Сил України самохідні артилерійські установки, включаючи 2С3 «Акація» та 2С1 «Гвоздика», реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град», а також інше далекобійне озброєння. Крім того, підприємством виготовлено та випущено понад 150 комплектів ЗІП для Збройних Сил, Національної Гвардії та інших силових структур України. Окрім того, у рамках дозавантаження підприємства після виконання Державного оборонного замовлення, Шепетівський ремонтний завод виконав роботи у рамках експортної діяльності.

Підприємство отримало дохід у розмірі більш ніж 360 млн. грн., а також сплатило до бюджетів всіх рівнів біля 65 млн. грн. податків. При цьому у 2014 році ці показники були на рівні 99,7 млн. грн. та 10,5 млн. грн.

Підприємство продовжує збільшувати свій внесок у зміцнення обороноздатності України, успішно виконуючи розробку нового озброєння для української армії. Силами підприємства був виготовлений та представлений спеціальний монтажний комплект артилерійської частини 122 мм РСЗВ БМ-21 «Град», який повністю виготовлений з українських комплектуючих.

Цей комплект може встановлюватись на будь-яку платформу, не прив‘язуючись до конкретного типу автомобільного шасі. Окрім того, інтеграція нових цифрових технологій дозволяє здійснювати наведення на ціль безпосередньо з кабіни, забезпечує високоточну навігацію та топографічну прив’язку, а також дозволяє значно зменшити час на розгортання та згортання комплексу на позиції завдяки впровадженню автоматичних режимів роботи.

Підприємство одночасно, працює над модернізацією і бойової машини 9П140 РСЗВ «Ураган» на автомобільному шасі КРАЗ 63221, яка теж була успішно представлена на виставці «Зброя та безпека» 2017 року.

Фахівці ДП «Шепетівський ремонтний завод» встановили систему навігації та управління вогнем. Виріб отримав нові аутригери та інші конструкційні зміни, які направленні на підвищення живучості та бойової ефективності машини. Що значно покращило технічні характеристики, як вогневі так і маневрені.

 

Поделиться публикацией