НОВИЙ ГОЛОВКОМ ГОТОВИЙ ВІДСТУПИТИ З БУДЬ-ЯКОЇ ПОЗИЦІЇ ДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ОСОБОВОГО СКЛАДУ

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський вважає, що війна з РФ має закінчитися для України виходом на свої кордони. Про це він сказав у інтерв‘ю німецькому телеканалу ZDF.

«Ми повинні війну закінчити з виходом на наші кордони. Це по-перше. Тому що інших варіантів не розглядається. Тому що іншого просто виходу в нас немає. А це значить, що всі, все суспільство має згуртуватися навколо загальної справи — перемоги», — сказав Сирський. Він додав, що в цій справі «треба напрягтися всім, треба налагодити виробництво безпосередньо тут, у нас в Україні».

«Цей процес запущений. Треба нарощувати обсяги виробництва, тому що ми, в першу чергу, повинні розраховувати на власні сили. Не тільки на партнерів, з урахуванням всього, але й на власні сили. Ну й, звичайно, треба удосконалювати тактику», — зазначив головком ЗСУ.

Генерал додав також наступне:

Війна переходить у нову стадію через використання технологій, Україна веде оборонну операцію, мета якої завдати РФ максимальних втрат. Нині втрати росіян у війні в 7-8 разів переважають українські втрати.

Особливо слід звернути увагу на готовність нового головкому відступити з якоїсь однієї позиції, аніж пожертвувати особовим складом.

Поделиться публикацией