НА СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ ЗАВАНТАЖЕННЯ ДП «РАДІОВИМІРЮВАЧ» ЗАМАЛЕ – ДИРЕКТОР ПІДПРИЄМСТВА

Минулого року рівень завантаження нашого підприємства було досить велике. Що стосується 2021 року, то перший квартал ми мали досить добре завантаження, а от уже другий-третій квартал ми відчуваємо недозавантаження. І на сьогоднішній день завантаження це складає десь ну може 15-20%. Це, на жаль, мало.

Про це повідомив директор ДП «Радіовимірювач» Анатолій Степаненко в інтерв’ю програмі Security Talks.

Крім того, він додав, що в ході такої проблеми підприємство втрачає кадровий потенціал.

«Ми змогли взяти на роботу і кадри з досвідом, і молодих спеціалістів. На жаль, сьогодні це недозавантаження впливає на те, що вони вже почали шукати роботу. Ми приймаємо заходи, щоби не допустити їхнього звільнення. Але це досить складно, коли немає повного завантаження», — пояснив А. Степаненко.

Підприємство засновано у 1944 році і спеціалізується на виробництві сучасної авіаційної навігаційно-посадкової апаратури ближньої навігації.Основні напрями діяльності:продукція виробничо-технічного призначення: апаратура навігації і посадки для літаків цивільної авіації, виробів гібридної і функціональної мікроелектроніки: мікрозбірки і мікроблоки для надвисокочастотної і аналого-цифрової апаратури, товари народного споживання, повне сервісне обслуговування виробів, що випускаються — гарантійний і післягарантійний ремонт, а вже декілька років наше підприємство є базовим по виготовленню радіолокаційних станцій розробки державного підприємства «Квант-Радіолокація»

 

Поделиться публикацией