НА «КУЗНІ» ЗАКЛАЛИ НОВІ КАТЕРИ

Про це повідомляє Defense Express з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

В урочистих заходах з нагоди закладки двох катерів для вітчизняного флоту взяли участь заступник Міністра оборони України генерал-лейтенант Ігор Павловський, командувач Військово-Морських Сил ЗС України адмірал Ігор Воронченко, представники ВМС, заводу та громадськості.

 

«Хочу привітати колектив військовослужбовців, з нагоди закладки двох катерів. Ви бачили як наші військовослужбовці Військово-Морських Сил Збройних Сил України виконують свої обов’язки і хочеться мати надію, що ці кораблі стануть в нагоді для зміцнення обороноздатності нашої держави, для виконання тих завдань, які стоять перед Військово-Морськими Силами», — зазначив генерал-лейтенант Ігор Павловський.

Під час заходу на секції катерів урочистим моментом при закладці було встановлення пам’ятних табличок, які символізують «початок життя» нових кораблів.

 

190208 kuznya 1

«Сьогодні ми робимо ще один крок для збільшення нашого бойового потенціалу, який би міг спроможно та адекватно реагувати на загрози та виклики. Завдяки нашим зусиллям та таким кораблям, ми робимо ще крок до здобуття миру в нашій державі», — наголосив командувач Військово-Морських Сил ЗС України адмірал Ігор Воронченко.

За планами кораблебудівників обидва катери будуть готові приблизно через 4 місяці. Спуск на воду нових кораблів для ЗСУ відбудеться в середині літа ц.р.

 

190208 kuznya 2

Поделиться публикацией