НА ЗАВОДІ «ІМПУЛЬС» РОЗШИРЯТЬ ЛІНІЙКУ ДЕТОНАТОРІВ ДЛЯ КРУПНОГО КАЛІБРУ

Про це в інтерв’ю Defense Express розповів директор Українського центру «Безпека» Владислав Глазунов.

«Контракт з «Імпульсом» підписаний і частково профінансований. До середини 2019 р. я переконаний, ми зможемо самостійно виробляти детонатор В-429, основний для крупного калібру. Потім — до середини уже 2020 г. — лінійка детонаторів буде суттєво розширена», — зазначає Владислав Глазунов.

Директор Українського центру «Безпека» додав, що для початку потрібно підготувати усю документацію. Після чого буде обговорено всі технологічні аспекти автоматизації виробничих процесів.

Зазначене здійснюється в рамках реалізації в реалізації Державної цільової програми реформування та розвитку оборонно-промислового комплексу ОПК) до 2021 року.

ДП «Український центр «Безпека» за дорученням МЕРТ відповідає за укладання та супроводження контрактів на технічне переоснащення оборонних підприємств.

Нагадуємо, що у вересні 2018 року, завод «Імпульс» спільно з ДАКХ «Артем» закінчив випробування артилерійського детонатору В-429 та має розпочати його серійне виробництво.

Державне підприємство «Український центр «Безпека» створено у 1993 році на базі Українського науково-дослідного центру комп’ютерної безпеки при ВО «Завод «Арсенал». Основний напрям діяльності – розробка, виробництво, впровадження, обслуговування, дослідження ефективності систем і засобів технічного захисту інформації, надання послуг у галузі технічного захисту інформації.

У липні 2017 року Український центр «Безпека» уповноважено на здійснення функцій служби замовника для виконання державних цільових програм реформування та розвитку оборонно-промислового комплексу, розроблення, освоєння і впровадження нових технологій, нарощування наявних виробничих потужностей для виготовлення продукції оборонного призначення

Поделиться публикацией