МІНОБОРОНИ УКРАЇНИ РОЗГЛЯДАЄ МОЖЛИВІСТЬ НАВЧАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ В ІЗРАЇЛІ

Ізраїльський військовий навчальний заклад IMI Academy надає інноваційні навчальні програми, що забезпечують рішення важливих оперативних потреб.

У Міністерстві оборони України заявили, що розглядають можливість відправки військовослужбовців Збройних сил України на навчання до Ізраїлю; цього питання торкнувся міністр оборони Степан Полторак під час офіційного візиту української делегації до Ізраїлю на підписання Угоди про Зону вільної торгівлі, під час відвідування Академії забезпечення безпеки та антитерористичної діяльності (IMI Academy), передає «УНІАН«.

Зокрема, український міністр оборони під час свого візиту ознайомився з особливостями підготовки спецназівців під час опрацювання різних навчальних сценаріїв.

«Під час зустрічі розглядалася можливість підготовки представників Збройних сил України на базі даної академії», — йдеться в повідомленні.

Ізраїльський військовий навчальний заклад IMI Academy надає інноваційні навчальні програми, що забезпечують рішення важливих оперативних потреб. Крім того, вказана установа надає допомогу у формулюванні та імплементації бойових доктрин і тактик на практиці, а також розробляє ситуаційний аналіз для направлення рішень і вирішення специфічних завдань, забезпечення обладнанням, озброєнням і повноцінним логістичним забезпеченням.

Нагадаємо, уряду України та Ізраїлю підписали Угоду про зону вільної торгівлі між країнами. Процедура підписання відбулася в Єрусалимі у понеділок, 21 січня, під час офіційного візиту президента України Петра Порошенка до Держави Ізраїль.

20 липня минулого року під час візиту міністра закордонних справ України Павла Клімкіна до Ізраїлю з вищим керівництвом країни на політичному рівні були узгоджені всі пункти Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем, переговори щодо якої тривали майже шість років. Положення документа схвалили в рамках засідання Спільної українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва.

У березні 2018 року прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що сторони домовилися про підписання договору про ЗВТ. У грудні міністр економічного розвитку Степан Кубів спрогнозував, що Угоду буде підписано у першому кварталі 2019 року.

Поделиться публикацией