МІНОБОРОНИ ЗАЛУЧИТЬ ВОЛОНТЕРІВ ДО БОРОТЬБИ З КОРОНАВІРУСОМ

Міноборони України залучить добровольців-волонтерів до боротьби з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19.

Про це 24 березня ц.р. повідомив Український мілітарний портал , посилаючись на відповіднау інформацію, що була озвучена в пресрелізі відомства.

У першу чергу Міноборони шукає людей, які мають досвід роботи за напрямами епідеміологія, інфекційні хвороби, анестезіологія, фармація, терапія, представники інших дефіцитних та вузькопрофільних медичних спеціальностей.

Добровольці будуть залучені до медичної служби Збройних Сил України, якій на даний час важлива мобілізація не лише матеріальних, а передусім людських ресурсів з відповідним досвідом.

“Міністерство оборони України звертається до військовослужбовців запасу, волонтерів, інших небайдужих громадян, які мають відповідний досвід роботи у медичній сфері, а також студентів-медиків, зокрема інтернів, які перебувають на заочній формі навчання та студентів 5-6 курсів до спільної роботи з випадками і підозрами на коронавірусну інфекцію.”, – йдеться у пресрелізі Міністерства оборони України

Під час пандемії закладам охорони здоров’я України, у тому числі Міністерства оборони і Збройних Сил, потрібна будь-яка посильна допомога від фахівців молодшого медичного персоналу та лікарів.

Долучитися до добровольців можна заповнивши відповідну форму.

Міноборони нагадало, що Збройні Сили України виступають активним суб’єктом протистояння коронавірусу в державі — зокрема, вчора військово-транспортний літак Повітряних Сил Збройних Сил України Іл-76МД доправив в Україну з КНР партію тестів для виявлення коронавірусної інфекції та засоби, необхідні для боротьби з поширенням COVID-19.

У той же час, армія має найбільший і найефективніший досвід співпраці з військовослужбовцями запасу, волонтерами, простими громадянами в умовах, коли потреба у такій співпраці під час російської агресії на сході нашої держави стояла найбільш гостро.

Поделиться публикацией