МБАК “АККЕРМАН” ПРОЙДЕ ПОТОЧНИЙ РЕМОНТ НА ДП “МИКОЛАЇВСЬКИЙ СУДНОБУДІВНИЙ ЗАВОД”

Малий броньований артилерійський катер U174 «Аккерман» для проходження поточного докового ремонту прибув до Миколаївського суднобудівного заводу (колишній завод 61 комунара). Про це інформує Defense Express 25 квітня ц.р.

Повідомляється що спеціалісти підприємства планують виконати роботи по очистці та фарбуванні зовнішньої обшивки корпусу, поточний ремонт гвинто-кермувального комплексу, перевірки гвинтів методом кольорової дефектоскопії, роботи по центруванню. Відповідно до підписаної угоди заявлено також ремонт кермового комплексу та донно-бортової апаратури.

Відповідно до нормативних положень доковий та поточний ремонт бойових кораблів має відбуватись щороку, тому для малого броньованого катеру, який став до строю ВМС ЗС України у 2015 році, проходження поточного ремонту у 2018 році є хорошим терміном, що дозволить підтримувати нову техніку у якісному стані.

Нагадаємо, малий броньований артилерійський катер проекту 58155  “Аккерман” був закладений у 2012 році на ПрАТ “Завод “Кузня на Рибальському”, спущений на воду у 2012 році та в 2016 після проведення всіх необхідних випробувань введені до складу ВМС ЗС України.

 

Поделиться публикацией