ПДВ ПРОВЕДУТЬ ПІД РЯЗАННЮ МАСОВЕ ДЕСАНТУВАННЯ ВІЙСЬКОВИХ І ТЕХНІКИ

Вперше в новітній історії Росії буде проведено масове десантування більш як 1,5 тисячі військовослужбовців і більше 50 одиниць бойової техніки, а також десантування екіпажів всередині бойових машин БМД-4М і БТР-МДМ. –Про це повідомив ИНТЕРФАКС-АВН 9 липня ц.р  з посиланням сайт військового відомства.

За даними Міноборони РФ, в ході навчання десантникам при авіапідтримки належить захопити аеродром умовного противника. Викидання особового складу буде проводитися з різних висот від 600 до 2500 метрів на парашутних системах Д-10, «Арбалет-1» (з кисневим обладнанням), «Арбалет-2» і «Арбалет — 3».

«Вчення завершиться вчиненням маршу і форсуванням річки Ока, а також відпрацюванням посадки на ґрунтову поверхню літаків Ан-124 (» Руслан «), Ан-22» Антей «, Іл-76, Ан-26. Всього в навчанні буде задіяно близько 70 літаків і вертольотів ВКС «, — йдеться в повідомленні.

У департаменті інформації Міноборони РФ в понеділок повідомили, що під керівництвом командувача ПДВ РФ Андрія Сердюкова в понеділок в Рязанській області стартувало полковий тактичне навчання з десантуванням і бойовою стрільбою.

Вчення проводиться з 9 по 13 липня відповідно до плану підготовки Повітряно-десантних військ на 2018 рік, сказали в Міноборони РФ.

У маневрах задіяно особовий склад Рязанського парашутно-десантного полку, посиленого інженерно-саперними підрозділами, підрозділами спеціального призначення, артилерії і протиповітряної оборони.

За даними департаменту, в Рязань прибув керівний склад частин і з’єднань ПДВ.

Поделиться публикацией