ЛІЗ ТРАСС ОБІЦЯЄ ЗАБЕЗПЕЧИТИ ПОРАЗКУ ПУТІНА В УКРАЇНІ

Міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс, яка вступила в перегони за крісло прем’єра, у передвиборчому ролику заявила, що має «чітке бачення майбутнього» і зможе підхопити справи на Даунінг-стріт слідом за нинішнім лідером країни Борисом Джонсоном «без розгойдування».

Про це 11 липня ц.р. повідомив портал Ліга.нет.

За її словами, країні потрібен лідер із багатим досвідом, який включиться в роботу з першого дня, «чи то в забезпеченні поразки Путіна в Україні, чи в стимулюванні економіки».

Вона нагадала, як на посаді очільниці МЗС «допомагала керувати міжнародною реакцією на війну Путіна в Україні та ввела жорсткий пакет санкцій, що очолив світову реакцію, завдавши справжнього болю Путіну та Кремлю».

«Як прем’єр, я керуватиму урядом, відданим основним консервативним принципам: низьким податкам, жорсткому контролю над витратами та зростанню економіки. Я маю на увазі те, що говорю, і даю тільки ті обіцянки, які можу виконати», — заявила вона.

Трасс запевнила, що на посаді прем’єра «вичавить» максимум із Brexit, розбереться з проблемами, що виникли у відносинах із Північною Ірландією, а також займеться іншими актуальними питаннями. Міністерка додала, що на Даунінг-стріт, 10 «потрібне чітке та рішуче лідерство».

Поделиться публикацией