ЛЬВІВСЬКИЙ БРОНЕТАНКОВИЙ ЗАВОД ПЕРЕДАВ У ЗСУ ЩЕ 5 МОДЕРНІЗОВАНИХ ТАНКІВ

Львівський бронетанковий завод передав у Збройні Сили України ще 5 модернізованих танків Т-64 та Т-72.

Про це 7 квітня ц.р. повідомила пресслужба ДК «Укроборонпром», куди входить ДП «Львівський бронетанковий завод».

Державне підприємство “Львівський бронетанковий завод” (ЛБТЗ), яке входить до складу Укроборонпрому, передало українським військовим п’ять модернізованих танків Т-64 та Т-72. Роботи виконані з випередженням графіка та за умов обмеженого фінансування.

Танки укомплектовано сучасними системами управління вогнем, внутрішнього і зовнішнього зв’язку та комунікації, приладами денного та нічного бачення, камерами заднього виду, супутниковою навігацією та динамічним захистом.

Це вже друга передача військової техніки від ЛБТЗ до Міністерства оборони України у поточному році. Перша партія налічувала понад 10 модернізованих бойових машин.

“У першому кварталі завод перевиконав виробничий план на понад 20 млн грн у грошовому еквіваленті”, – зазначає директор підприємства Віктор Андрощук.

Нагадаємо, Львівський бронетанковий завод виготовляє та ремонтує військову техніку, зокрема броньовані пожежні машини ГПМ-72 та ГПМ-54, броньовані ремонтно-евакуаційні машини «Лев» і «Зубр» й тактичну броньовану колісну машину «Дозор-Б». Також підприємство здійснює капітальний ремонт і модернізацію танків Т-72, Т-64 і низки спеціальних інженерних машин.

Поделиться публикацией