КІБЕРВОЙСКА США ПЛАНУЮТЬ ПРИБУТИ ДО ПОЛЬЩІ

В американських збройних силах тестують нову концепцію взаємодії кіберпідрозділів і підрозділів БПЛА Cyber ​​Squadron Initiative.

Згідно з новою концепцією, командування ВПС США планує використовувати в зоні виконання завдань спеціальні кібергруппи для забезпечення захисту БПЛА від впливу з боку противника, передав 16 жовтня topwar.ru.

У разі успішної апробації взаємодії таких груп з безпілотними системами, вони будуть додані кожному авіакрилу БПЛА, що входить до складу американських військово-повітряних сил.

Нагадаємо, з травня 2018 року на польській авіабазі Мирославець розміщена ескадрилья розвідувально-ударних БПЛА MQ-9 Reaper зі складу 52-го винищувального авіакрила ВПС США.

З огляду на той факт, що найкращий захист — це напад, плановані до розміщення групи будуть мати у своєму розпорядженні можливостями проводити наступальні кібероперацій. І в разі реалізації намічених Вашингтоном планів прибуття «бойових хакерів» в Мирославець стане першим фактом розміщення подібного роду підрозділів біля кордонів Російської Федерації.

Поделиться публикацией