КОМАНДА ДК «УКРОБОРОНПРОМ» ПРОВЕЛА НИЗКУ РОБОЧИХ ЗУСТРІЧЕЙ ТА ДВОСТОРОННІХ ПЕРЕГОВОРІВ ІЗ ПРОВІДНИМИ АМЕРИКАНСЬКИМИ ОБОРОННИМИ КОМПАНІЯМИ

Команда Державного концерну «Укроборонпром» відвідала США, де провела низку робочих зустрічей та двосторонніх переговорів із провідними американськими оборонними компаніями.

Про це 12 серпня ц.р. повідомили в прес-службі держконцерну.

Поїздка відбулася в рамках підготовки візиту Президента України Володимира Зеленського до Сполучених Штатів Америки та за підтримки Посольства України в США спільно з U.S.-Ukraine Business Council (USUBC).

«Ухвалення законопроєкту № 3822 та реформа державного ОПК відкривають нові можливості для військово-технічної співпраці з нашими стратегічними партнерами.

Залучення інвестицій, трансфер технологій та спільні підприємства для зміцнення української оборонки, а також посилення спільних позицій на глобальному ринку озброєння – це ті кроки, які ми пропонуємо нашим колегам у США», – зазначає генеральний директор Укроборонпрому Юрій Гусєв.

У Концерні переконані, що візит Президента України до Вашингтону, який заплановано на 30 серпня поточного року, відкриє нові можливості та дасть змогу перейти на більш високий рівень співпраці наших країн, зокрема в оборонній сфері.

 

Поделиться публикацией