ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПРИЗНАЧИВ РАДНИКОМ ЕКС-КЕРІВНИКА ОФІСУ РЕФОРМ ПРИ МІНОБОРОНИ ЗАГОРОДНЮКА

Президент Володимир Зеленський призначив своїм позаштатним радником підприємця, колишнього голову Проектного офісу реформ при Міністерстві оборони Андрія Загороднюка. Про це йдеться в указі №488 від 5 липня.

Загороднюк — керівник компанії «Діскавері Бурове обладнання». Він фаховий юрист, закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Університет Варвік та Оксфордський університет. Має понад 16 років досвіду роботи на керівних посадах у гірничо-видобувній і виробничій галузях. З 2014-го — громадський активіст, волонтер ЗСУ. Із серпня 2015-го обіймає посаду керівника Проектного офісу реформ Міністерства оборони України.

Водночас у експертних колах кажуть про можливість призначення Андрія Загороднюка міністром оборони України.

Як повідомлялось, 25 червня Зеленський затвердив положення про Офіс президента і перепризначив керівників Адміністрації президента керівниками Офісу.

Згідно з документом, основними завданнями Офісу є організаційне, правове, консультативне, інформаційне, експертно-аналітичне та інше забезпечення здійснення Президентом визначених Конституцією України повноважень.

Нагадаємо, 20 червня президент підписав указ про створення Офісу президента України шляхом реорганізації Адміністрації Президента та скорочення чисельності її працівників.

Поделиться публикацией