ЗА ВБИВСТВОМ ДАР’Ї ДУГІНОЇ СТОЇТЬ ПУТІН — THE SUN

Президент РФ Володимир Путін був найімовірнішим організатором смертельного вибуху автомобіля, під час якого травми отримав філософ Олександр Дугін і загинула його дочка Дар’я.

Ця атака могла бути організована за вказівкою Путіна, повідомило видання  The Sun, з посиланням на деяких західних політиків та представників розвідспільнот.

Зокрема, Андрес Ослунд, економіст та експерт з питань, пов’язаних з Росією, написав у Twitter, що, зважаючи на все, Путін убив Дар’ю Дугіну. На його думку, Україна не витрачала б ресурси на таку ціль.

Ослунд припускає, що з огляду на те, що Путін любить проводити операції під «чужим прапором», найімовірніше, він і розпорядився про вбивство Дугіна, щоб подумали ніби це справа рук українців. Але замість фашистського ідеолога Росії вибухнула його дочка. У майбутньому можливі й інші подібні вбивства.

Російський історик Юрій Фельштинський висловився про те, що це вбивство – наслідок внутрішнього російського конфлікту, який на користь тих, хто хотів би усунути Дугіна.

«Вибух автомобіля відомого російського фашиста та ідеолога путінського режиму Олександра Дугіна був, мабуть, організований російськими спецслужбами. Дуже малоймовірно, що українські спецвідомства, які ведуть смертельну сутичку з агресором на території України, могли б направити своїх офіцерів до Москви для організації терористичних атак», — заявив Фельштинський.

Показово, що про резонансне вбивство журналістки Дарії Дугіної висловився і кривавий правитель РФ Путін. Він назвав це «підлим і жорстоким вбивством світлої, талановитої людини».

Як відомо, пропагандистка Дарія Дугіна була українофобом та здійснювала чимало антиукраїнських заходів.

Поделиться публикацией