ЗАВЕРШЕНО ВИКОНАННЯ КОНТРАКТУ З РЕМОНТУ БРДМ

ДП «Миколаївський бронетанковий завод» достроково виконало державне оборонне замовлення на ремонт та модернізацію БРДМ-2Л1.

Про це 8 серпня ц.р. повідомив Український Мілітарний Портал з посиланням на «УКРОБОРОНПРОМ».

Повідомляється, що в рамках контракту замовник отримав в цілому близько 50 броньованих розвідувально-дозорних машин.

В процесі модернізації фахівці підприємства покращили тактико-технічні характеристики базової машини БРДМ-2.

«Миколаївський бронетанковий завод справно працює, попри фактор пандемії коронавірусу і стабільно забезпечує військові підрозділи МО України якісною бронетанковою технікою», – заявив директор підприємства Юрій Кравченко.

Нагадаємо, у квітні 2020 року було передано ЗСУ партію з 8 одиниць БРДМ-2Л1 й у травні 2020 року передано до Президентського полку 5 одиниць БРДМ-2Л1.

У червні 2020 року військовим передали третю партію БРДМ-2Л1, яка пройшла капітальний ремонт та покращення характеристик.

Відзначається, що протягом 2019 року в рамках державного оборонного замовлення (ДОЗ) на “Миколаївському бронетанковому заводі” відремонтували та модернізували близько ста одиниць бронетанкової техніки.

“Миколаївський бронетанковий завод” входить до складу Державного концерну “Укроборонпром“.

БРДМ-2Л1 – модернізація радянської БРДМ-2. Зокрема БРДМ-2Л1 містить новітні засоби навігації та зв’язку, тепловізійну систему нічного керування.

Додатково в БРДМ-2Л1 змінено розташування особового складу та поліпшено ергономіку машини за рахунок бокових люків з посиленим бронюванням, що пришвидшує десантування екіпажу та спрощує експлуатацію техніки.

Поделиться публикацией