ЕНТОНІ БЛІНКЕН ТА ЖАН-ІВ ЛЕ ДРІАН ВИСТУПИЛИ ЗА ПОДАЛЬШЕ ПОСИЛЕННЯ САНКЦІЙ ПРОТИ РОСІЇ

Держсекретар США Ентоні Блінкен і глава МЗС Франції Жан-Ів Ле Дріан виступили за подальше посилення санкцій проти РФ через продовження нею наступу на Україну.

Про це 22 березня ц.р. повідомив Цензор.нет, посилаючись на повідомлення МЗС Франції за результатами розмови Блінкена і Ле Дріана.

Міністри обговорили гуманітарну ситуацію в Україні, спричинену військовим вторгненням Росії та невибірковим обстрілом російськими військами українських міст.

«Вони наголосили на невідкладності і пріоритетності встановлення повного припинення вогню на всій території України» — йдеться у повідомленні.

«Обидва міністри відзначили необхідність подальшого посилення санкцій, зіткнувшись із продовженням російського наступу. Міністри також підтвердили свою підтримку пропозицій МАГАТЕ щодо посилення безпеки українських ядерних установок» — повідомили в МЗС Франції.

Двоє міністрів також обговорили підготовку зустрічей глав держав і урядів країн-членів НАТО і G7 цього четверга в Брюсселі, а також участь президента США в Європейській раді.

Поделиться публикацией