ДП «КИЇВСЬКИЙ БРОНЕТАНКОВИЙ ЗАВОД» ПЕРЕДАЛО ДЕРЖАВНОМУ ЗАМОВНИКУ ПАРТІЮ З ЧОТИРЬОХ ВІДНОВЛЕНИХ БТР-80

Державне підприємство «Київський бронетанковий завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», успішно завершило свої контрактні зобов’язання та передало державному замовнику партію з чотирьох відновлених БТР-80, які пройшли на підприємстві капітальний ремонт та часткову модернізацію.

Про це 1 грудня ц.р. повідомила прес-служба ДК «Укроборопром».

«Наші фахівці провели капітальний ремонт машин з суттєвим відновленням корпусів, відновили роботу всіх агрегатів та вузлів, а також виконали часткову модернізацію. На бронетранспортерах, зокрема, встановлено нові сучасні засоби зв’язку, навігаційне обладнання, прилади радіаційної розвідки, нові колеса – все українського виробництва. Нехай справно служать нашим військовим», – повідомив директор КБТЗ Володимир Синявський.

Крім того, в рамках іншого договору фахівці Київського бронетанкового заводу здійснили ремонт за технічним станом бронетранспортера БТР-3ДА – після успішного проходження випробувань бронетранспортер також передано державному Замовнику.

Державне підприємство «Київський бронетанковий завод» спеціалізується на  виробництві легкого бронетанкового озброєння, капітальному ремонті та модернізації бронетанкової, інженерної та бойової техніки, ракетно-артилерійського озброєння, а також виготовленні запасних частин до бронетанкового озброєння та техніки.

Поделиться публикацией