ДИРЕКТОР ЦРУ НА ПОЧАТКУ ЖОВТНЯ ТАЄМНО ВІДВІДАВ УКРАЇНУ ТА ЗУСТРІВСЯ ІЗ ЗЕЛЕНСЬКИМ – CNN

Директор Центрального розвідувального управління Вільям Бернс на початку жовтня прибув до України з неоголошеним візитом. Про це повідомляє CNN.

«Під час візиту він підтвердив відданість США справі підтримки України в її боротьбі з російською агресією, включно з продовженням обміну розвідданими», – зазначається в повідомленні.

Подробиць поїздки глави ЦРУ в Україну та його зустрічей з державним керівництвом не повідомляється. Однак підкреслюється, що поїздка Бернса відбулася в момент, коли США дедалі більше стали стурбовані можливістю РФ застосувати ядерну зброю у війні, розв’язаній проти України.

Нагадаємо, раніше колишній голова ЦРУ, генерал армії у відставці Девід Петреус розповів, якою буде відповідь США на ядерний удар Росії по Україні. За словами генерала, США на чолі сил НАТО знищать всі російські війська та техніку на території України та в Криму.

Апарат РНБО вже розробив детальну інструкцію для громадян на випадок застосування Росією тактичної ядерної зброї. Розроблений РНБО план дій на випадок тактичного ядерного удару максимально оприлюднять найближчими днями.

З 21 вересня 2021 року погрози застосування ядерної зброї різко збільшилися.

Поделиться публикацией