ДЕРЖПІДПРИЄМСТВУ «АНТОНОВ» ПРИЗНАЧИЛИ ТИМЧАСОВОГО В.О ПРЕЗИДЕНТА

Тимчасовим виконуючим обов’язків президента ДП «Антонов» призначено Олександра Дмитровича Донця на період тимчасової непрацездатності Кривоконя Олександра Григоровича. Донця призначено відповідно до наказу ДК «Укроборонпром» від 21 травня 2018 року, йдеться у повідомленні ДП «Антонов» у Facebook.

Водночас про причини таких змін ані на сайті ДП «Антонов», ані на сайті ДК «Укроборонпром» не повідомляється.

Донець Олександр Дмитрович трудову діяльність на ДП «Антонов» розпочав на посаді інженера з експлуатації. Пройшов шлях до Головного інженера льотно-випробувальної та доводочної бази підприємства.

В період з червня 2007 року по жовтень 2008 року очолював роботу Київського авіаційного заводу «Авіант». В 2014 році – Генеральний директор Державного авіаційного підприємства «Україна».

З вересня 2015 року по листопад 2016 року – Директор авіакомпанії, помічник директора ДП обслуговування повітряного руху України «Украерорух». З грудня 2016 року – віце-президент з виробництва ДП «АНТОНОВ».

Днями уряд затвердив стратегію відродження українського авіабудування до 2022 року. Серед основних заходів стратегії — перетворення ДП «Антонов» в холдингову компанію «Антонов».

Поделиться публикацией