ГРА ЗЕЛЕНСЬКОГО НАВКОЛО ВІДСТАВКИ ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧА ЗСУ ЗАГРОЖУЄ БЕЗПЕЦІ ДЕРЖАВИ – ЖУРНАЛІСТ ТА АВТОР КНИГИ ПРО ЗЕЛЕНСЬКОГО

Відомий журналіст, ведучий телеканалу «Еспресо» та автор книги про президента Зеленського («Зеленський без гриму») Сергій Руденко негативно для безпеки країни й кожного українця вважає відсутність коментарів глави держави щодо відставки – не відставки головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного.

«Те, що вчора (30 січня) президент (Зеленський – Ред.) у вечірньому зверненні ані слова не обмовився про Залужного, є показовим. Як показовим є і те, що у день відставки-не відставки Головкома Мар’яна Безугла знову накинула на Залужного. Грубо і примітивно. Так, начебто Залужний працює завгоспом у Офісі президента, а не командує армією під час війни. Хто така Безугла, щоб публічно пащекувати до Головнокомандувача ЗСУ?»

«Все, свідками чого ми є, це – гра у Безуглу. Усі ці пояснення Зеленського про «Мар’яну і Валєру» не дають відповіді на головне запитання: чи довіряє президент Головкому. І якщо ні, то які має претензії (окрім високого рейтингу народної довіри).

Що вчора мав зробити Зеленський? Він мав сказати: «Я довіряю Залужному, армія в надійних руках. Припиніть розганяти зраду». Він цього не сказав. Він грає у Безуглу. Ця гра небезпечна для країни і для життя кожного, хто в ній живе. Під час війни політичні ревнощі неприпустимі. Вони матимуть катастрофічні наслідки для української держави».

Поделиться публикацией