В 2021 РОЦІ ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЗАВОД 410 ЦА» ПОКАЗАЛО РЕКОРДНІ РЕЗУЛЬТАТИ

В 2021 році державне підприємство «Завод 410 ЦА» показало рекордні результати.

Про це повідомили на офіційній сторінці підприємства  у Facebook.

«Перетворившись з глибоко збиткового, яким воно було у 2020 році, на прибуткове, «Завод 410 ЦА» входить у новий, 2022 рік, без жодної гривні боргів із заробітної плати, а фонд оплати праці вдалося підвищити практично вдвічі», — йдеться в пості.

Крім того, повідомляється, що за рахунок плідної праці співробітників заводу, підприємство «Завод 410 ЦА» досягло десятикратного поліпшення обсягів виробництва порівняно з гіршими роками та втричі порівняно з кращими за останні вісім років роботи.

«За 2021 рік «Завод 410 ЦА» успішно здав три борти Ан-32 для Військово-повітряних сил Шрі-Ланки. Крім того, наразі знаходиться на фінальній стадії виконання капітального ремонту та модернізації літака Ан-30 для Військово-повітряних сил Болгарії. Також відбулася передача військово-транспортної версії літака Ан-26 для Військово-повітряних сил України. Повернувши довіру такого важливого замовника як Казахстан, підприємство виконало обслуговування двох літаків Ан-74 для Комітету Національної безпеки Казахстану та Національної гвардії Казахстану. Така співпраця стала поштовхом, а наприкінці року нам вдалося провести зустріч з Авіаційною службою Комітету Національної безпеки Казахстану та затвердили план роботи на 2022-2023 роки», — підсумовують на підприємстві.

Повідомляючи про плани на майбутнє, в прес-центрі наголосили, що державне підприємство «Завод 410 ЦА» вже має великий пакет замовлень, який включає в себе виконання державного замовлення для морської авіації ВМСУ, виконання робіт по трьох літаках  Республіки Бангладеш. Також у планах підприємства – прийняти від чотирьох до п’яти літаків та двигунів у ремонт від Республіки Казахстан.

Поделиться публикацией