В УКРАЇНІ ВІДКРИЄТЬСЯ ПЕРША ЕКСКЛЮЗИВНА ЛАБОРАТОРІЯ ПРОЄКТУВАННЯ АНАЛОГОВИХ СХЕМ

30 січня у Національному технічному університеті Ураїни «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відкриється перша в Україні ексклюзивна лабораторія проєктування аналогових схем за новітніми технологіями.

Обладнання та програмне забезпечення, надане компаніями-партнерами TowerJazz і Cadence, дасть змогу студентам КПІ проєктувати наночипи, що можуть бути використані в усіх сферах: від виготовлення смартфонів до біомедицини і найсучасніших методів діагностики хвороб.

 

У заході візьмуть участь:

  • виконавчий директор TowerJazz Рассел Еллвангер (Russell Ellwanger)
  • регіональний директор з продажів Cadence Адар Сегал (Adar Segal)
  • ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайло Згуровський
  • перший проректор КПІ ім. Ігоря Сікорського Юрій Якименко

Орієнтовний план заходу:

10.40 – 11.00 – урочисте розрізання стрічки (корпусу №12)

11.05 – 12.00 – презентації та виступи учасників

12.00 – фотографування. Підхід до преси.

Адреса: вул. Політехнічна, 16/9.

Деталі за телефоном: 096 952 02 34

Cadence – один із найбільших виробників технологій проєктування електронних пристроїв та інженерних послуг у промисловості EDA. Продукція компанії використовується в таких ринкових сегментах: мобільного зв’язку, споживчому, хмарних технологій, автомобільному, аерокосмічному, IoT, промисловому тощо. Cadence входить до 100 найкращих роботодавців за версією бізнес-видання Fortune. Має штаб-квартиру у Кремнієвій долині (Сан-Хосе, Каліфорнія).

TowerJazz – світовий лідер з мікроелектронного виробництва. Виробляє передові аналогові інтегральні схеми для диверсифікованої та сильної клієнтської бази на ринках, що зростають, як-от: споживчий, промисловий, автомобільний, медичний, аерокосмічний та оборонний. Удосконалена технологія TowerJazz складається з широкого спектра налаштованих технологічних платформ: SiGe, BiCMOS, змішаний сигнал/CMOS, RF CMOS, CMOS сенсор зображення, інтегроване управління потужністю (BCD і 700V) та MEMS.

Поделиться публикацией