В РФ ПЛАНУЮТЬ ЗМІЦНИТИ ОБОРОНУ ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНОГО КРИМУ ПРИЗОВНИКАМИ З МОСКВИ ТА ПІТЕРУ – ГУР МОУ

Росіяни планують зміцнити оборону тимчасово окупованого Криму призовниками із Московської та Ленінградської областей.

Про це 31 серпня повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони.

Зазначається, що військкомати Московської та Ленінградської областей, зокрема Москви та Санкт-Петербурга, отримали вказівки щодо масового призову на службу місцевих жителів.

«Призваними під час прихованої мобілізації москвичами та петербуржцями комплектуватимуть військові частини, дислоковані у тимчасово окупованому Криму», — уточнили у розвідці.

Крім того, для доукомплектування військових частин у Криму командувач Південного військового округу Олександр Дворніков, який називається «сирійським м’ясником», наказав відправити до Криму 1200 строковиків.

«Оскільки в Криму поки що немає активних бойових дій, військовослужбовцям не пропонують підписувати контракт, що може свідчити про економію грошей і небажання виплачувати надбавки, передбачені російським законодавством. 1200 військовослужбовців строкової служби служитимуть і помиратимуть під ударами українських військ та від рук партизанів за зарплату строковика, а це близько п’яти тисяч рублів (близько 82 доларів США)», — наголосили в ГУР.

РФ зможе заощаджувати держкошти і за рахунок невиплати компенсацій при загибелі військовослужбовців, оскільки офіційно заперечує участь строковиків у бойових діях.

Поделиться публикацией