В РФ ЗНОВУ ЧУТКИ ПРО СМЕРТЕЛЬНУ ХВОРОБУ ПУТІНА — NEWSWEEK

В Росії знову поповзли чутки про смертельну хворобу Путіна.

Про це йдеться у матеріалі Newsweek.

Кажуть, що останнім часом стан його здоров’я особливо різко погіршився, і цього тижня знову поширювалися заяви про те, що Путін помирає і використовував двійників, щоб замаскувати свій хворобливий стан. У кількох відомих ЗМІ в Інтернеті з’явилися заголовки про те, що особистий лікар передбачив Путіну «швидку смерть через різке погіршення стану здоров’я».

Таку заяву зробив, зокрема, Telegram канал «Генерал СВР», який публікує численні історії про здоров’я Путіна та його контроль над владою, які часто приписували анонімним джерелам. Верифікувати цю інформацію, так само як і дізнатись джерела її походження, неможливо.

«Є загальне розуміння, що деякий час можна було використовувати двійника президента після смерті або усунення від влади справжнього Владіміра Путіна», — пише «Генерал СВР». Автор додає, що майже всі зацікавлені сторони готові згуртуватися навколо двійника, яким можна керувати; проблема лише в тому, хто саме його контролюватиме, адже для цього потрібна взаємна довіра, якої просто немає. Telegram-канал стверджує, що найближче оточення Путіна намагалося створити консенсус навколо ідеї «продовження режиму Путіна після Путіна», припускаючи, що на роль лідера готують секретаря Ради безпеки РФ Ніколая Патрушева.

Поделиться публикацией