В МОУ ВІДБУЛИСЬ НОВІ КАДРОВІ ЗМІНИ

В Міністерстві оборони України відбулись нові кадрові зміни з затвердженням нових заступників Міністра оборони.

Про це 5 жовтня ц.р. повідомив офіційний сайт Міністерства оборони України.

Нові заступники займуть посадку заступників з питань військово-технічної політики, закупівель та інституційного розвитку.

На посаду заступника з питань військово-технічної політики затвердили Івана Гаврилюка. 

Генерал-лейтенант Іван Гаврилюк з квітня по серпень 2022 року був головою робочої групи у координаційному центрі з надання допомоги у Німеччині. Раніше він обіймав посаду радника Командувача сил логістики Збройних Сил України та керівника головного управління логістики – заступника начальника Генерального штабу ЗСУ.

Наразі в обов’язки Гаврилюка увійшло перепрофілювання українського ОПК на номенклатуру НАТО та тісне співробітництво з країнами-партнерами.

Дмитро Кліменков – призначений на посадку заступника з питань закупівель. Раніше працював комерційним директором АТ “Укртрансгаз”, та за той час, зміг перевиконати план близько на 50% із закачування газу до підземних сховищ та на 15% збільшити кількість клієнтів-нерезидентів.

До цього він працював Першим заступником голови ФДМУ, директором з інфраструктури та логістики МАУ та керівником великих проєктів у шведській компанії “Ericsson”.

На новій посаді в його задачі увійде стандартизація, систематизація, дієвий контроль та цифровізація закупівель, створення поетапного алгоритму закупівель та контролю, повноцінний запуск Агенції нелетальних закупівель.

На посаду заступника з питань інституційного розвитку призначено Станіслава Гайдера. 

Станіслав на попередній посаді займався стратегічним плануванням Агенції за методологією цілей та ключових результатів (OKRs), де було переналаштована ключові бізнес-процеси. Під його управлінням був запущений Антикорупційний портал України, Реєстр корупціонерів, Єдиний портал повідомлень викривачів корупції та ін.

На новій посаді він буде займатись розбудовою стійкої та цілісної інституції Міністерства оборони, яка спирається на дані та забезпечує прозорість і підзвітність.

 

Поделиться публикацией