В КОМПАНІЇ BAYKAR MAKINA ВИСОКО ОЦІНЮЮТЬ НАВИЧКИ УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯ BAYRAKTAR

У турецькій компанії Baykar Makina високо оцінюють навички українських військових із застосування бойових безпілотників Bayraktar TB2.

Про це 22 серпня ц.р. повідомив Укрінформ, посилаючись на генерального директора компанії Baykar Makina Халюка Байрактара.

“До війни ми тренували українських операторів, тож вони вправно використовують безпілотники. Я стежу за їх роботою з новин і бачу їх ефективність. Звичайно, залежно від відгуків із поля бою, відбувається вдосконалення. Ви постійно маєте поліпшувати їх. І через динаміку на полі бою і через середовище, де вони працюють, ця робота ніколи не припиняється. Відзначу, що ваші оператори роблять усе можливе і демонструють дуже хороші навички у використанні безпілотників”, — сказав Байрактар.

Гендиректор Baykar Makina зазначив, що після початку масштабних бойових дій в Україні підвищилась обізнаність про безпілотними компанії на європейському континенті.

“Ми, як виробники і як друзі України, дуже пишаємося, що Bayraktar TB2 став одним із ваших символів. Ми справді намагалися технічно підтримувати українців, допомагати вашим військовим витискати з цих систем якомога більше, щоб вони були ефективними в бою», — поділився Байрактар.

Поделиться публикацией