В ЗСУ ЗАРЕЄСТРОВАНО ДВАДЦЯТЬ П’ЯТЬ НОВИХ ВИПАДКІВ COVID-19

За минулу добу у Збройних Силах України зареєстровано двадцять п’ять нових випадків COVID-19.

Про це 11 червня ц.р. повідомив порта DT,UA, посилаючись на прес-службу командування Медичних сил ЗСУ.

«Станом на 10.00 11 червня в ЗСУ хворіє 159 осіб гострої респіраторної хворобою COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужали 158 осіб, летальних випадків — 4», – йдеться в повідомленні.

Крім того, на ізоляції (в тому числі на самоізоляції) знаходиться 598 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих трьох діб – 123.

За повідомленням прес-служби, з 25 заражених, 18 лікуються в установах охорони здоров’я. П’ятнадцять військових знаходяться в ізоляторі однієї з військових частин Київської області. Пацієнти з 5 червня перебували в ізоляції в зв’язку з контактом із хворим коронавірусом. Результати проведеного ПЛР тестування дали позитивний результат. Зараз стан здоров’я військових задовільний, симптоми захворювання відсутні.

Наголошується, що в Головному військовому госпіталі в Києві та Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону у Львові знаходиться по одному військовослужбовцю. Ще один працівник ЗСУ знаходиться на стаціонарному лікуванні в інфекційній лікарні міста Дніпро. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під спостереженням медичної служби сьогодні перебувають семеро осіб (Київська, Харківська, Вінницька, Івано-Франківська область за 1 військовослужбовцю, Львівська область 2 військовослужбовців, Дніпропетровська область 1 працівник ЗС України). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Поделиться публикацией