ВР ХОЧЕ ЗАСЛУХАТИ МІНІСТРА ОБОРОНИ 17 ЛИПНЯ

Верховна Рада хоче заслухати Міністра оборони Андрія Тарана у п’ятницю, 17 липня. З такою пропозицією виступила заступниця голови Верховної Ради Олена Кондратюк під час погоджувальної ради.

Про це повідомив портал Арміяinform, посилаючись на повідомлення порталу Depo.ua.

 

«Пропоную цього тижня заслухати Міністра оборони України Андрія Тарана. Перше, що сьогодні турбує суспільство, відверто кажучи, навіть лякає, це вал інформації про накопичення країною-агресором значних військових сил на наших кордонах нібито для проведення військових навчань «Кавказ-2020», – зазначила віцеспікер.

 

Вона також додала, що хотілось би почути позицію міністра щодо інформації щодо нібито планів Росії про сухопутний коридор до Криму та наміри захопити частину Херсонщини.

 

Також, за словами Олени Кондратюк, народних депутатів цікавить питання щодо призову абітурієнтів.

 

«Через перенесення іспитів для вступу до вищих навчальних закладів є питання щодо призову», – сказала заступниця голови парламенту.

 

Підтримали пропозицію заслухати Міністра оборони й у фракції «Слуга народу». Про це заявив перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

 

«Ми підтримуємо пропозицію викликати Міністра оборони. Це дійсно важливо і важлива тема. Зараз призов і чутки ширяться», – заявив Корнієнко.

 

Відзначимо, раніше глава Кабміну Денис Шмигаль доручив Міністерству оборони і Міністерству освіти скоординувати комунікацію з цього питання.

Поделиться публикацией