ВОРОГ УТРИМУЄ СУХОПУТНИЙ КОРИДОР З ОКУПОВАНИМ КРИМОМ — МІНОБОРОНИ УКРАЇНИ

(Оперативна інформація з фронту станом на 24:00 21 березня)

Війська ворога тимчасово утримують сухопутний коридор з окупованим Кримом і блокують вихід до Азовського моря. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

Протягом доби противник намагався активізувати ведення наступальних дій на декількох напрямках — на Поліссі та в зоні ООС. Ворог продовжує артилерійські обстріли на півночі країни, зокрема міста Чернігова та Харкова. Від ракетно-бомбових ударів російської авіації постраждали Київська, Чернігівська, Харківська та Донецька області. Для цього активно використовують аеродромну мережу республіки Білорусь.

На інших напрямках окупанти намагаються організувати оборону, налаштувати логістику. На ділянці від міста Валуйки до міста Куп’янськ намагаються відновити ділянку залізниці з метою поліпшення тилового забезпечення військ.

Росія продовжує формувати резерви, стягує війська з віддалених регіонів країни для відновлення кількісних втрат в живій силі. У зв’язку з цим було призупинено планове звільнення з військової служби офіцерів, прапорщиків та сержантів.

Поделиться публикацией