ВАНТАЖІВКУ БОГДАН-6317 МОЖУТЬ ДОПУСТИТИ ДО ЕКСПЛУАТАЦІЇ В ЗСУ В ОСОБЛИВИЙ ПЕРІОД

Автомобіль Богдан-6317 з двигуном WeichalPower пропонується допустити до експлуатації у ЗС України. Про це повідомляє прес-служба АТ «Автомобільна корпорація «Богдан Моторс».

За інформацією прес-служби авто корпорації, зразок вантажного автомобіля Богдан (МАЗ) 63172 зацікавив військових, і в результаті прийнятого спільного рішення ДП «АСЗ №2» АТ «АК «Богдан Моторс» та Міністерства оборони України було проведено визначальні відомчі випробування нової модифікації автомобіля.

«Автомобіль отримав індекс 63172 та як і попередник підготовлений саме для задоволення потреб силових відомств України. Використання нових двигунів на автомобілях серії Богдан (МАЗ) дали змогу автовиробнику повністю відмовитися від використання комплектуючих російського виробництва за всією лінійкою продукції», — говориться у повідомленні.

За результатами визначальних відомчих випробувань, що завершились на початку грудня, автомобіль БОГДАН (МАЗ) 63172 пропонується допустити до експлуатації в Збройних Силах України в особливий період.

ІА «ОПК»

 

Поделиться публикацией