БРИТАНСЬКИЙ МІНІСТР У СПРАВАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СУСІДСТВА ОГОЛОСИВ В КИЄВІ ПРО СТВОРЕННЯ ФОНДУ «ПАРТНЕРСТВО ЗА СИЛЬНУ УКРАЇНУ»

Британський міністр у справах європейського сусідства Венді Мортон оголосив в Києві про створення Фонду «Партнерство за сильну Україну». До нього приєдналися Британія, Канада, Швеція, Швейцарія та США, передає посольство Британії.

Про це 25 серпня ц.р. повідомив портал Ghall.

Ці країни, як пояснили в британському посольстві, допоможуть Україні пом’якшити дестабілізуючий вплив Росії в південних і східних регіонах.

«Фонд має на меті привернути до 48 млн доларів від донорів протягом трьох років для надання технічних консультацій влади, інвестицій, поліпшення доступу до держпослуг для жителів південної і східної України», — заявили в посольстві.

Раніше повідомлялося що, в Європарламенті викрили РФ у брехні про «зниження міжнародної підтримки» України в питанні Криму.

Чинний в Кремлі режим намагається дезінформувати світову громадськість і громадян України про нібито зниження міжнародної підтримки України з боку Заходу в питанні деокупацію Криму. Міжнародна підтримка повернення півострова під контроль України зросла в порівнянні з 2014 роком, заявила депутат Європарламенту Раса Юкнявічене.

Поделиться публикацией