АМЕРИКАНСЬКА КОМПАНІЯ L3HARRIS TECHNOLOGIES МОЖЕ ЗАПОВНИТИ СВОЄЮ ПРОДУКЦІЄЮ ЗСУ – ПРЕДСТАВНИК В УКРАЇНІ С. ЧЕПЕЛЬ

Потенціал компанії L3Harris Technologies безмежний. Зокрема, тому, що після об’єднання з компанією L3 — вона вийшла на 6 місце серед найбільших військових корпорацій Америки — із річним оборотом у 20 млрд дол. Тому проблем немає в тому, щоб ця корпорація заповнила своєю продукцією Збройні Сили України.
Про це в інтерв’ю ІА «ОПК» повідомив генеральний директор приватної компанії «Радіо Сатком Груп», що є ексклюзивним представником L3Harris Technologies в Україні, Сергій Чепель.
Але співбесідник додав, що тут є й певні моменти, які визначаються, перш за все, в кількісному плані масштабною програмою міжнародної технічної допомоги США, яка стабільно дає велику кількість обладнання. І до 2025 року загальна вартість допомоги у сфері поставок засобів зв’язку може досягти 600 млн доларів.
«Це безкоштовно надається згідно з побажанням військових зв’язківців. Більше того, я знаю, що плануються закупівлі в межах державного оборонного замовлення. І таким чином, певний курс, який намітило командування Збройних Сил, Командування Військ зв’язку — він буде витримуватись шляхом, перш за все, концентрації техніки у певних підрозділах. Щоб це обладнання не було розмазане, грубо кажучи, по багатьом підрозділам», — підсумував він.

Поделиться публикацией