«ІСКРА» ВВЕЛА В ЕКСПЛУАТАЦІЮ НОВУ ДІЛЬНИЦЮ СУЧАСНИХ ВЕРСТАТІВ

На початку 2020 року на підприємстві КП «НВК «Іскра», що входить до складу ДК «Укроборонпром», завершились роботи по оснащенню та введенню в дію нової дільниці верстатів з числовим та програмним керуванням.

Про це повідомляє Defense Express з посиланням на прес-службу підприємства.

В повідомленні відзначається, що на заводі дуже серйозно підійшли до вибору необхідного обладнання, користуючись власним багаторічним досвідом експлуатації верстатів з ЧПК, виходячи з особливостей продукції що виготовляється та вимог до якості технологи. В результаті чого була створена дільниця, яка на сьогодні дозволяє підприємству виготовляти необхідну кількість деталей з високою точністю, за заданими параметрами.

 

200120 Iskra 1

Нова дільниця оснащена 10 високоточними верстатами виробництва надійних та перевірених брендів південної Кореї та Тайваню, які пройшли повний аналіз у процесі відбору, щодо забезпечення точності та параметрів виготовляємо продукції, можливості гнучкого коригування програмного забезпечення, якісного та швидкого технічного обслуговування, та наявності доступного допоміжного оснащення та інструменту. Серед цих верстатів: токарні, токарно-фрезерні, горизонтально та вертикально фрезерні. За рахунок універсальності нового обладнання у певній кількості випадків є можливість значно скоротити процес підготовки, налаштування обладнання та безпосередньо виготовлення деталей.

Нагадаємо, Казенне підприємство «Науково-Виробничий Комплекс «Іскра» є провідним розробником та виробником наземної радіолокаційної техніки оборонного комплексу України й ключовим підприємством кластеру радіолокації, зв‘язку та РЕБ ДК «Укроборонпром».

Зокрема на заводі виготовляють та ремонтують РЛС сантиметрового діапазону хвиль 35Д6/36Д6 та 79К6, а також комплекси РЕБ «Мандат-B1E R-330UM» (стоять на озброєнні ЗСУ та активно експлуатуються,  прим. ДЕ). Крім того, підприємство розробило сучасний контрбатарейний радар 1Л220УК «Зоопарк-3», мобільний 3D радіолокатор 90К6Е та високомобільний радар метрового діапазону хвиль МР-18.

 

200120 Iskra 3

Поделиться публикацией