ЩОЙНО ПРИЗНАЧЕНИЙ ПРЕЗИДЕНТ ДП «АНТОНОВ» ОЛЕКСАНДР ЛОСЬ ЗВІЛЬНЕНИЙ 4 ЛИСТОПАДА

Президент ДП «Антонов» Олександр Лось, що був призначений на посаду лише два місяці тому, звільнений 4 листопада ц.р.

Формально – за власним бажанням.

Однак, наближені до керівництва ДП «Антонов» джерела ІА «ОПК» зазначають, що звільнення відбулося через різні погляди на вектори міжнародної співпраці підприємства.

Показово, що вперше з 2015 року, коли з посади було звільнено генерального конструктора літакобудування України Дмитра Ківу, на посаду керівника підприємства було призначено саме конструктора літаків.

 

Державний концерн “Укроборонпром”, до складу якого входить ДП “Антонов” повідомив 5 листопада про призначення Сергія Бичкова виконуючим обов’язки генерального директора підприємства.

Сергій Бичков обіймав посаду віце-президента, виконавчого директора ДП “Антонов” з вересня 2020 року. Має науковий ступінь доктора технічних наук, професор. Відзначений низкою державних нагород та почесних звань, зокрема, орденом “За заслуги” І ступеню, орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня, а також є кавалером Національного ордену Франції “За заслуги”. З 1969 року працює на підприємстві інженер-технологом.

«Олександр Лось, який обіймав посаду президента ДП “Антонов” та був звільнений за власним бажанням, маємо надію, залишиться працювати на підприємстві заступником генерального директора з проектування», — зазначили в Концерні.

.

Поделиться публикацией