ЧЛЕНИ «ЛІГИ ОБОРОННИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ» ПРЕЗЕНТУВАЛИ СВОЮ ПРОДУКЦІЮ ДЕЛЕГАЦІЇ КАЗАХСТАНУ

14 листопада 2018 року Лігу відвідали представники Міністерства оборонної і аерокосмічної промисловості Республіки Казахстан.

На базі заводу ПрАТ «НВО Практика» підприємства-члени Ліги «Доля і Ко.ЛТД», «Термо проджектс Україна», «ЮА.РПА» та «Практика», які на запит Виконавчої дирекції висловили зацікавленість у співробітництві з казахстанськими партнерами,  ознайомили іноземних гостей з продукцією своїх підприємств та надали їм пропозиції щодо перспективних напрямків співробітництва.


Також Генеральний директор Ліги Олександр Ясинський та Виконавчий директор Олег Брюшковський провели для представників Республіки Казахстан презентацію Ліги та ознайомили їх з напрямками діяльності об’єднання, порядком взаємодії з органами державної влади, державними замовниками та внутрішньою кооперацією учасників Ліги.
З метою налагодження подальшої співпраці, наприкінці заходу казахстанській стороні було надано для ознайомлення презентаційні матеріали та електронний каталог продукції всіх підприємств-членів Ліги.

     

Поделиться публикацией