ХКБМ ОТРИМАЄ ВЕЛИКЕ ДЕРЖЗАМОВЛЕННЯ – О.УРУСЬКИЙ

Про це 4 лютого повідомив портал izvestia.kharkov.ua із посиланням на віце-прем’єр-міністра України — міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський, який 4 лютого відвідав Харківську область з робочим візитом.

Олег Уруський сказав, що в рамках робочого візиту відвідає Державне підприємство «Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О.О. Морозова», щоб переконатися в тому, що воно має потужності для виконання держзамовлення, який отримає в 2021 році.

«Харківське конструкторське бюро імені А. А. Морозова» в цьому році вже фактично має замовлення на більш, ніж 70 БТР-4. Під час візиту на підприємство у мене буде два завдання: подивитися спочатку на готовність виконати це державне оборонне замовлення підприємством, і друге, — я б хотів обговорити з фахівцями, співробітниками ті проблеми, які є на сьогодні у виробництві цієї техніки». — Зазначив під час наради з керівництвом Харківської обласної державної адміністрації Олег Уруський.

«Нещодавно у мене в Києві була нарада, яка стосувалася проблем, пов’язаних з Харківським авіаційним виробничим підприємством. Всі знають, що там кризова ситуація на сьогодні, але ми намітили ряд заходів, які, сподіваюся, зможуть істотно поліпшити ситуацію на заводі, — зазначив Олег Уруський. — Підготовлено проект закону про списання заборгованості ХДАПП, і ми на нараді це питання розглядали».

Поделиться публикацией