ФОКУС НА НОВІТНІ ЗРАЗКИ, ЯКІ З’ЯВЛЯЮТЬСЯ НА РИНКУ ОЗБРОЄНЬ, ДОПОМОЖЕ АРМІЇ ВИЙТИ НА НОВИЙ РІВЕНЬ – А.ЗАГОРОДНЮК

У Збройних силах України спостерігається недостатня кількість сучасного озброєння, однак, фокус на новітні зразки, які з’являються на ринку озброєнь, допоможе армії вийти на новий рівень.

Про це 8 жовтня ц.р. повідомив міністр оборони Андрій Загороднюк під час брифінгу в рамках XVI Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та безпека ‑ 2019».

 

«Відсоток нової техніки не є такий, який нам підходить за нашими планами, і тут (на виставці – ред.) знаходяться ті, які нам допоможуть виправити ситуацію. Особливо ми будемо дивитись на технологічні зразки, які допоможуть нам вийти на новий рівень технологій. На цьому буде особливий фокус. І ми будемо дивитись, як на державні підприємства, так і на приватні», — наголосив Загороднюк.

Цьогорічна виставка «Зброя та безпека ‑ 2019» триватиме Києві з 8 до 11 жовтня 2019 року та має поглибити військову та військово‑технічну співпрацю вітчизняної оборонної промисловості із зарубіжними країнами‑партнерами.

У виставці беруть участь понад 370 учасників, з них — 48 іноземних із 16 країн світу. Зокрема, за США, Польщі, Данії, Фінляндії, Бельгії, Білорусі, Австрії, Чехії, Туреччини, Німеччини, Італії, Латвії, Хорватії, Ізраїлю, Китаю, Казахстану. Національними павільйонами цьогоріч представлені США (9 компаній), Польща (5 компаній), Туреччина (14 компаній) і Чехія (3 компанії). Серед українських учасників можна побачити 36 підприємств, які ходять до складу Державного концерну «Укроборонпром», 23 підприємства ГО «Ліга оборонних підприємств України», два підприємства Державного космічного агентства України та ще понад 130 державних і приватних підприємств.

 

 

 

Поделиться публикацией