У 2021 РОЦІ ПЛАНУЮТЬ СТВОРИТИ АНАЛОГ ЦЕНТРУ ПІДГОТОВКИ І ПЕРЕДОВОГО ДОСВІДУ СЕРЖАНТСЬКОГО СКЛАДУ ЗСУ

У 2021 році планують створити аналог Центру підготовки і передового досвіду сержантського (старшинського) складу ЗСУ

Про це 23 грудня повідомила АрміяInform з посиланням на головного старшину ЗСУ − начальника Управління по роботі з сержантським складом Збройних Сил України старшого прапорщика Олександра Косинського.

– У наступному році плануємо створити штатний навчальний підрозділ – Курс лідерства сержантського (старшинського. – Ред.) складу при Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського. Курс матиме два основних завдання. Перше – проведення сержантських курсів лідерства підвищеного і вищого рівнів, курсів підвищення кваліфікації сержантів вищого рівня, семінарів та конференцій, – зазначив головний старшина ЗСУ.

За його словами, до другого завдання входитиме: вивчення й узагальнення передового досвіду з підготовки сержантів; розробка (вдосконалення) навчальних програм і кваліфікаційних стандартів курсів підготовки сержантського складу в межах системи багаторівневого вишколу, навчально-методичних матеріалів для них; контроль якості навчання й дотримання стандартів підготовки у військових коледжах та центрах підготовки сержантського складу.

Поделиться публикацией