У 2019 РОЦІ АВІАЦІЙНУ СИСТЕМУ МВС УКРАЇНИ ПОПОВНЯТЬ П’ЯТЬ НОВИХ ГЕЛІКОПТЕРІВ

У 2019 році авіаційну систему Міністерства внутрішніх справ України поповнять п’ять нових гелікоптерів.

Про це повыдомляє Національний Промисловий Портал 18 червня ц.р. з посиланням на прес-службу МВС України.

Три вертольоти Н225 отримають рятувальники ДСНС України та бійці Національної гвардії України, ще два гелікоптери Н125 будуть передані Льотній академії МВС у Кременчуці для навчання пілотів. Про це у Ле-Бурже в Франції домовилися міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і генеральний директор Airbus Helicopters Брюно Івен.

«З гордістю повідомляю, що ми створюємо власний сучасний навчальний пілотний центр на базі Кременчуцького університету, завдяки достроковому постачанню перших двох H125 і трьох H225, які прибудуть в Україну та функціонуватимуть вже у грудні 2020 року. Тоді ж ми й отримаємо повний симулятор польоту H225», – сказав Арсен Аваков.

Він додав, що наразі для МВС України стратегічно важливо підготувати якомога більше кваліфікованих пілотів.

«Ми вийшли на новий етап нашого співробітництва з Airbus. Зараз ми звертаємо увагу на підготовку пілотів, техніків і маємо домовленість, що поставка H125 буде раніше домовлених термінів, практично на півтора року. Наш проект розвивається значно швидше. Льотна академія МВС в Кременчуці підготує техніків і пілотів. Система авіаційної безпеки МВС, завдяки якій ми й реалізовуємо цей великий контракт, буде дуже ефективною та впливатиме на якість життя кожного українця. Сьогодні ми побачили і обговорили декілька останніх моделей. Ми дивимося в майбутнє та завжди модернізуємо наш контракт. Ми закладаємо майбутнє на довгі роки вперед і разом», – сказав міністр внутрішніх справ України.

Поделиться публикацией